Zeven goede redenen om voor ons te kiezen

Zeven goede redenen

We heten niet voor niets GoodReason. We hebben genoeg goede redenen!

1

Hoogste kwaliteit webhostingdiensten

De Snelste servers voor een optimale verbinding: Wij maken alleen gebruik van de aller nieuwste en snelste hardware. Wij helpen graag mee aan een sneller internet, u toch ook!?

2

Snel online

Wij helpen u snel online te zijn. Als u een nieuw webhosting pakket bij ons aanvraagt is hij binnen een paar uur al online.

3

Dagelijkse backups voor uw zekerheid;

Er worden dagelijks backups van uw gegevens naar een externe server gemaakt. Mocht het onverwachts toch fout gaan en zelfs een tweede hardeschijf het begeven, dan zijn er altijd de backups nog. Uw data is bij ons dus veilig en u hoeft u geen zorgen te maken.

4

Maatwerk voor alle duidelijkheid;

Heeft u specifieke wensen? Of vragen wat het beste voor u is? Wij helpen onze klanten natuurlijk graag verder, geen klant is hetzelfde dus wij bieden graag maatwerk aan.

5

Ook webdesign en grafische vormgeving;

Wij zijn de partij die het complete pakket betreft digitale communicatie voor u kunnen regelen. Neemt u eens een kijkje op www.goodreason.nl wanneer u interesse heeft in onze webdesign diensten.

6

Brede en jarenlange ervaring;

Wij zijn geen webhosting bedrijf dat net komt kijken, we hebben brede en jarenlange ervaring van het vak. Dit scheelt u tijd & kosten.

7

Altijd bereikbaar

Wij zijn als webhostingbedrijf altijd voor u bereikbaar. We reageren zeer vlot op e-mails en in gevallen van nood kunt u ons bellen.

dus één aanspreekpunt voor al uw online communicatie.

Facebook