Beste webhosting nederland 2013

Beste webhosting Nederland 2012

Waren we al de beste webhosting van de regio in 2011. Nu ook weer uitgeroepen tot beste webhosting van Nederland 2013! Dat moet toch genoeg zeggen?!

Vijf GoodReason’s

Dat we als beste webhosting van Nederland 2013 zijn gekozen is niet gek, daarvoor zijn natuurlijk genoeg goede redenen. We heten niet voor niks GoodReason Hosting!

1

Snelste servers voor een optimale verbinding

Wij maken alleen gebruik van de aller nieuwste en snelste hardware. Ook in 2013 hebben we weer een aantal grote investeringen gedaan zodat de snelheid voor onze klanten optimaal blijft. Dus geen servers met honderden gebruikers erop, maar met een aantal zodat snelheid gegarandeerd blijft. Daarnaast kunnen we natuurlijk ook uw eigen full managed dedicated server regelen. Wij helpen graag mee aan een sneller internet, u toch ook?

2

Dagelijkse backups

U data is bij ons veilig, wij maken standaard dagelijkse backups, dit kost u niks extra’s. Zo is uw data bij ons veilig en hoeft u zich minderĀ  zorgen te maken.

3

Brede en jarenlange ervaring;

Wij zijn geen webhosting bedrijf dat net komt kijken, we hebben brede en jarenlange ervaring van het vak. In 2013 alweer het 7de jaar in dit vak. Dit scheelt u tijd & kosten; wij weten waarmee we bezig zijn.

4

Eenvoudig bestellen

Binnen een uur kunt u al gebruik maken van uw account, na het invullen van het online bestelformulier.

5

Uitgeroepen tot beste webhosting nederland 2013 !

We hebben de award uit onze regio mogen ontvangen, welke reden heb je nog meer nodig?!

Meer over de beste webhosting

Facebook